Web
Analytics
Skip to main content

Se alla K-streams från 2020 - Del 4


Då var det dags för vårt fjärde släpp från förra årets K-Stream och idag bjuder vi på de två banden Parkdale och Sonic Assault! Hoppas det smakar!

Förra året drog vi igång vår digitala scen K-Stream där vi ville ge band/artister en scen att stå på trots en rådande pandemi. Detta gjorde vi tillsammans med våra vänner på QTECH och totalt 14 akter stod på vår scen under 2020. Vi kommer nu göra det möjligt för er alla att se på akternas framträdanden i efterhand. De kommande två veckorna kommer vi göra inspelningarna tillgängliga för er alla. 
Läs mer om banden från del 1 här,
Del 2
Del 3

Till spellistan med inspelningarna

Sonic Assault
Sonic Assault är i grunden ett thrash band men influenserna är många och genren thrash är alldeles för snäv för att beskriva soundet. I soundet hörs tydliga spår av hardcore, black metal och grind. Kontrasterna är viktiga, och det snabbaste kontras av långsamt och hårt. Live levereras en tajt ljudbild och energi som få andra band.

Parkdale
Rockbandet Parkdale är en trio grundad i Borås sommaren 2018. Musiken de spelar är en modern popinfluerad rock med inslag av äldre klassisk rock som kan passa alla lyssnare. Så sent som förra sommaren släpptes det egenproducerade debutalbumet ”American Nightmare” som just nu finns ute på Spotify. De fick även chansen att under 2020 spela in sin nästa giv på anrika Nacksving Studios, så detta är ett band som verkligen är på gång!

Snart drar vi igång K-Streams 2021, stay tuned!


QTECH är ett teknikföretag inom event och nöjesbranchen, både online och på plats. Har ni nåt på gång? Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Taggar: Musik, K-stream