Web
Analytics
Skip to main content

K-Stream med banden Ljushuvud, Vargtimma och dolorifics

KulturUngdom presenterar i samarbete med QTECH: K-Stream med banden Ljushuvud, Vargtimma och dolorifics
Under pandemin så får vi alla se efter alternativa/digitala lösningar för att hålla musikscenen och kulturlivet levande. Därför har vi, tillsammans med QTECH, startat vårt nya projekt: K-Stream. Vi kommer i största möjliga mån erbjuda band och artister möjligheten att få chansen att stå på den digitala scenen och under väldigt professionella förhållande ge sig ut i etern. Vi kör igång 2021s första stream med tre riktigt grymma akter: Vargtimma, Ljushuvud och dolorifics.
 
När: Fredag 16 april 2020 kl. 20:00
Facebook-event: www.facebook.com/events/3756533547800845/
 

LINEUP

Vargtimma
Det göteborgsbaserade bandet Vargtimma förkroppsligar det grandiosa i det lilla genom sin romantiska pianodrivna pop, som existerar i glappet mellan Beach House och Bruce Springsteen. Bandet är just nu aktuella med singlarna Fandango och Do I Wake Or Sleep, och våren 2021 kommer att kantas av ännu fler släpp.
Ljushuvud
Med söta popmelodier, lite punknerv och naiva texter kan Ljushuvud få vilket stenhjärta som helst att börja blöda hallonsaft. 2021 presenterar Ljushuvud ett nytt sound och detta invigs med släppet av låten "Logiskt", första singeln ifrån deras andra EP. EPn kommer till sommaren, men innan dess ska ett antal singlar till släppas.
dolorifics
Bandet med litet d som i januari 2020 återuppfann hjulet med sin debutskiva "Welcome to Dolograd" äntrar på finast möjliga sätt livestreamingvärlden. Planerna som följde skivsläppet var stora men pandemin med stort p grusade typ allt så istället har bandet under inflytande av Bryggmästarns ekologiska skrivit nya låtar, repat gamla hits och startat en CS-revolution som skulle gjort självaste Napoleon grön av avund, men det kan vi prata mer om någon annan gång. Nu ska vi prata musik och om du gillar BD, MABD, MBMA eller ABBA så kommer du antagligen gilla dolorifics.
 
Taggar: Musik