Web
Analytics
Skip to main content

Årets andra inspelningstillfälle på Nacksving Studios

Vi öppnar återigen upp ansökan för inspelningstillfälle hos ärorika Nacksving Studios i Göteborg!

I flera år har vi haft ett fantastiskt samarbete med Studio Nacksving i Göteborg där vi gjort det möjligt för band att få chansen att spela in sin musik i en fullfjädrad studio. Dealen är lika enkel som fantastisk; studion sänker först och främst sin ordinarie taxa - exklusivt för våra medlemmar. Sen går vi in och tar en bit av betalningen och kvar står ni med tre inspelningsdagar och en dag till mixning i en otrolig studio för en liten peng.

För den som vill lägga till extra dagar är det bara att ta upp det med studion, som hittills aldrig varit omöjliga. Alltså går det att spela in ett helt album om man vill, vilket band som Desire and Her Drunks, Pale Honey, Sunhill och flera andra gjort tidigare.

För att ansöka behöver du/ni vara mellan 13-30 år, bo i Västra Götalandsregionen och vara eller bli medlemmar på KulturUngdom. Vi söker all sorts musik, vi söker alla typer av musiker men vi söker bara just er som vill något med musiken!

Ansök genom att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 25 oktober. Mailet ska innehålla följande:

  • Bandnamn + presstext
  • Bandsättning + ålder + könsidentitet
  • Länkar till tidigare material på Spotify, Bandcamp, Soundcloud etc.
  • Länkar till FB, Instagram, hemsida eller liknande.

För mer info: 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mer info om studion: 
NACKSVING STUDIOS

Fotograf omslagsbild: Tina Umer

Taggar: Musik