Web
Analytics
Skip to main content

Ansök om att spela in på Nacksving Studios

Vi öppnar återigen upp ansökan för inspelningstillfälle hos ärorika Nacksving Studios i Göteborg!

I flera år har vi haft ett härligt samarbete med Studio Nacksving i Göteborg där möjlighet skapats för band att spela in sin musik i en fullfjädrad studio. Dealen är väldigt bra - studion sänker sin ordinarie taxa exklusivt för våra medlemmar, och vi går in och täcker en bit av betalningen - kvar står ni med tre inspelningsdagar och en dag till mixning i en riktigt bra studio för en liten peng.

För den som vill lägga till extra dagar är det bara att ta upp det med studion, som hittills aldrig varit omöjliga. Alltså går det att spela in ett helt album om man vill, vilket band som Spøgelsez, Pale Honey, Sunhill och flera andra gjort tidigare.

För att ansöka behöver du/ni vara mellan 13-30 år, bo i Västra Götalandsregionen och vara eller bli medlemmar på KulturUngdom. Vi söker all sorts musik & musiker, men bara er som vill något med musiken!

Ansök genom att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 18 april. Mailet ska innehålla följande:

Bandnamn + presstext
Varför just ni är redo för att gå in i studion och spela in
Bandsättning + ålder + könsidentitet
Länkar till tidigare material på Spotify, Bandcamp, Soundcloud etc.
Länkar till FB, Instagram, hemsida eller liknande

För mer info: 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mer info om studion: 
NACKSVING STUDIOS

Taggar: Musik