Web
Analytics
Skip to main content

Spela in din musik på Nacksving Studios

Nu är det äntligen dags för att skicka in er ansökan till höstens inspelningstillfällen på Nacksving Studios i Göteborg!

I flera år har vi haft ett härligt samarbete med Nacksving Studios där vi öppnar upp för möjligheten att spela in sin musik i en fullfjädrad studio för artister och band. Dealen är enkel - studion sänker sina kostnader exklusivt för våra medlemmar, och vi täcker en bit av kostnaden - kvar står ni med tre inspelningsdagar och en dag till mixning i en riktigt bra studio för en mindre summa.

För den som vill lägga till extra dagar är det bara att ta dialogen direkt med studion, som hittills aldrig varit omöjliga - alltså går det att spela in ett helt album om man vill, vilka band som Spøgelse, Pale Honey, Sunhill med flera gjort tidigare.

För att ansöka behöver du/ni vara mellan 13-30 år, bo i Västra Götalandsregionen och vara/bli medlemmar på KulturUngdom. Vi söker all sorts musik & musiker, men framförallt er som vill satsa på er musik framåt. Om ni behöver resa till Göteborg från en annan kommun i Västra Götaland, står vi för den kostnaden. 

Ansök genom att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 2 november. 
Urval och svar om ni blivit utvalda kommer inom två veckor efter ansökningsperiodens slut.

Mailet ska innehålla följande:

  • Bandnamn + presstext
  • Varför just ni är redo för att gå in i studion och spela in
  • Bandsättning + ålder
  • Länkar till tidigare material på Spotify, Bandcamp, Soundcloud etc.
  • Länkar till FB, Instagram, hemsida eller liknande

För mer info, kontakta oss på: 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mer info om studion: 
NACKSVING STUDIOS

Taggar: Musik