Web
Analytics
Skip to main content

Recensera scenkonst med Scenkonstguiden

Är du mellan 18-30 år och intresserad av scenkonst och skrivande? Den 18 maj bjuder Scenkonstguiden in till kritikstuga på Borås Stadsteater. Ett tillfälle där vi möts för att diskutera scenkonst, recenserande och skriver tillsammans.

Vi kommer börja eftermiddagen med en föreläsning med en gästande kritiker och sedan se den för stadsteatern aktuella monologföreställningen Var är brudarna?. På slutet av dagen kommer alla deltagare i kritikstugan att prova på konsten att skriva recensioner tillsammans.⁠

Det är kostnadsfritt att delta och du behöver inte ha några förkunskaper! Allt som krävs är att du är nyfiken på att skriva om scenkonst. Och vem vet - kanske blir du skribent för Scenkonstguiden?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Anmäl dig via formuläret här. 

Vad? Kritikstuga med Scenkonstguiden
Vart? Borås Stadsteater
När? 18 maj kl 13-17

Kritikstugan arrangeras i samarbete med KulturUngdom och Borås Stadsteater.


Scenkonstguiden är en fri plattform med recensioner, reportage och kalendarium med säte i Göteborg. Här samlar vi skribenter som vill vara med och tycka, tänka och tipsa om scenkonst. Vi som driver redaktionen heter Linda Brelin och Märta Jungerfelt.

Taggar: Scenkonst