Web
Analytics
Skip to main content

Utlysning: Scenkonstrådet

KulturUngdom startar ett scenkonstråd där du kan vara dans och/eller teater -expert. Har du massa idéer kring utveckling inom teater och dans där du bor? Eller är du helt enkelt en scenkonstnörd som vill hjälpa till att spruta idéer med oss? 

Scenkonstrådet träffas fyra gånger under 2020 och pratar om behov, utmaningar och möjligheter. Du får möjlighet att träffa andra unga personer som brinner för scenkonsten boende på olika orter och du får en unik ingång att vara med och påverka KulturUngdoms arbete. 

Du blir en av fem som sitter med i KulturUngdoms Scenkonstråd och förutom att bidra med dina erfarenheter och tankar är det viktigt att du kan tänka dig tipsa om KulturUngdoms insatser i dina kretsar. Du kommer både fungera som expert och ambassadör. 

Vi söker dig som: 

  • bor i Västra Götaland. 
  • är mellan 17-30 år.  
  • brinner för teater eller dans eller både och. 
  • vill vara med och bidra med dina tankar kring scenkonst (teater och dans).
  • vill verka som en ambassadör för KulturUngdom

Om uppdraget - Scenkonstrådet
Uppdraget är avlönat: 999kr 
Antal träffar: 4 stycken. 
Resor och eventuellt boende i samband med träffarna bekostas av KulturUngdom. 

4 träffar under 2020: 
Första träffen v. 13 tisdag 24 mars
Andra träffen v. 21 tisdag 19 maj 
Tredje träffen - v. 39 tisdag 22 sep 
Fjärde träffen - v. 47 tisdag 17 nov

Vart vi ses är ännu inte bestämt utan träffplatsen kommer att variera mellan olika kommuner i Västra Götaland. Starttid kommer anpassas efter kollektivtrafik, men kommer vara på kvällstid. 

Ambassadör? Vad innebär det att vara ambassadör? 
KulturUngdom verkar för ungas rätt till kulturutövande och genomför en hel del verksamhet och insatser kring detta. Vid träffarna kommer du också lära känna KulturUngdom, och att vara ambassadör innebär att ta med det som sägs på träffarna tillbaka till ditt nätverk. Så att när du tycker det passar, tipsa om KulturUngdom. 

Sök till Scenkonstrådet 
Deadline: 4 mars.

För att ansöka om en plats fyll i formuläret.

Taggar: Scenkonst