Web
Analytics

Åk med till Scenkonstbiennalen!

Är du sugen på att ta del av en biennal med föreställningar, samtal, workshops, mingel och massa möten med folk som älskar scenkonst? Ta chansen och åk med KulturUngdom till Scenkonstbiennalen i Västerås i sommar. 

Scenkonstbiennalen är Sveriges största scenkonstfestival och vänder sig till både allmänhet och bransch. Under en vecka visas det bästa från Sveriges scener upp inom teater, musikteater, dans och cirkus. Det är en arena för alla genrer inom scenkonsten och en mötesplats för scenkonstnärer från hela landet, men också med många utländska gäster. Dessutom finns det ett gediget seminarieprogram och massa mingel.

KulturUngdom erbjuder två personer att få åka med till biennalen tillsammans med scenkonstkonsulenten Matilda. Gruppen som ska åka träffas vid ett tillfälle i april och går igenom praktiska detaljer kring resan. Väl på plats är du fri att besöka de föreställningar eller programpunkter du är intresserad av. Vi möts upp någon gång varje dag och pratar om vad vi har tagit del och utbyter tankar. Efter resan skapar deltagarna varsitt reportage, där man kan skriva om sin upplevelse eller något specifikt man vill lyfta.

Praktisk information:
Plats: Västerås
Datum: 9-12 juni
Antal platser: 2 stycken

KulturUngdom står för resa till och från Västerås, boende och inträdespass. Mat på plats bekostas själv.

Vill du följa med? Anmäl dig här!
Deadline för ansökan 13 mars.

Kriterier:
Du bor i Västra Götaland
Du är mellan 18-30 år
Du är medlem i KulturUngdom (medlemskapet är gratis - blir medlem här LÄNK).
Du sysslar med scenkonst i någon form.

Har du frågor är det bara att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Matilda.