Web
Analytics
Skip to main content

Gör din egen jultröja

Den 1-4 december går minifestivalen "Inget nytt under granen" av stapeln på Kronhuset i Göteborg. Missa inte workshopen kring att göra sin egen jultröja som sker under alla dagar.

Under 4 dagar blir det slöjd, mode, konsthantverk och hållbarhet i Kronhusets Rikssal i Göteborg. Det blir en blandning av utställning, försäljning, workshops och föreläsningar. Det övergripande temat är hållbarhet. 

Remakedrottningarna Hanna och Izabella på @hurrapangpang en studio för personligt återbruka av minnesladdade plagg och tillhörigheter utmanar jultröjan med dig. I workshopområdet under alla dagarna finns Hanna & Izabella på plats med inspiration, nål och tråd, massor av material och bling. Ta gärna med dig eget material, gammalt julpynt, en söndrig tröja eller använd materialet på plats. Allt är rätt och du blir garanterat snyggast på julfirandet.

Kolla in mer om Hurra PangPang här

Öppet: 
Torsdag + Fredag 11-18
lördag 11-17
Söndag 11-16


Inget nytt under granen arrangeras av Hemslöjdskonsulenterna i Västra Götaland i samarbete med Higab/Bagih. Kulturungdom är med och stöttar tillsammans med bland annat Göteborg & Co, Rian Designmuseum, Textile Fashion Center, Textilmuseet, Form och Folk, S-P-O-K, Svensk Form Väst med flera.

Länk till programmet.

Taggar: Konst, Slöjd