Web
Analytics
Skip to main content

Byggnadsvård: fönster + linoljefärg (föreläsning) - FULLT!

Föreläsning för tjejer + ickebinära med Linnea Robb Kardaal, utbildad bebyggelseantikvarie + jobbar på byggnadsvårdsbutiken Byggfabriken. Lär dig om fönsterrenovering samt tips & trix kring fönster och linoljefärgsmålning.

När? 17 dec kl 19-21.
Föreläsningen är gratis och ges digitalt!
Anmälan är nu helt fullbelagd. Vid frågor kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Byggnadsvård och hantverk är en mansdominerad sfär. Syftet med denna föreläsning är att sprida kunskap, medvetenhet & lust att byggnadsvårda, för den som identifierar sig som tjej, ickebinär eller annat. 


"Jag är både utbildad evenemangs projektledare och bebyggelseantikvarie vid Göteborgs universitet. Efter min utbildning till bebyggelseantikvarie 2017 fick jag jobb på Byggfabriken där jag fortfarande jobbar idag. Jag har ett stort intresse för byggnadsvård och äldre miljöer, men framför allt interiörer och kök. Jag älskar att praktisera byggnadsvård och har renoverat och jobbat med många olika delar av olika byggnader under mitt liv." - Linnea Robb Kardaal

Taggar: Slöjd