Web
Analytics
Skip to main content

Delta i ett lajv inspirerat av spelet The Sims!

Är du nyfiken på att pröva lajv? Nu har du chansen att delta i ett lajv inspirerat av spelet The Sims. Lajvet genomförs i samarbete med KulturUngdom och Världskulturmuseet i Göteborg.

LAJV: THE WHIMS
Den 4 februari 2024 klockan 14.30-16.30 på Studion, entréplan, Världskulturmuseet i Göteborg.

Pris: Ingår i museets årskort (140 kr/år*), fri entré för dig under 19 år och medlemmar i KulturUngdom. *Årskortet gäller 12 månader från inköpsdatum. Priset ändras till 170 kr från 1 jan 2024.
Ålder: Denna aktivitet vänder sig i första hand till dig som är 13-30 år.

Anmälan: Maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och märk mailet med “Lajv: The Whims” och skriv ditt för- och efternamn + ålder. Du kommer att få ett mail inom kort med svar på om du har fått en plats eller inte och till vilken omgång.

Lajvbeskrivning
Välkommen till grannskapet! Du har nyss flyttat in i ditt nya hem och det är dags att börja leva ditt nya liv! I denna verklighetstrogna simulering kommer du antingen att bli guidad genom ditt liv eller vara mästare av någon annans. När ditt liv snabbspolas händer allt samtidigt. Det här är ett blackbox-lajv inspirerat av spelet The Sims.

Upplevelsen
I detta blackbox-lajv spelar halva delen av deltagarna Whims och den andra halvan spelar Gamers. Som en Whim utför du de handlingar som din Gamer väljer åt dig. Du kan också visa din Gamer hur deras val får dig att känna. Som en Gamer bestämmer du över din Whims öde genom att guida den genom de livshändelser som du väljer. Du är mästaren över din Whims liv. När hälften av tiden har gått byter ni roller.

Detta lajv har ett högt tempo, stora känslor och är en parodi av spelet The Sims. Alla är välkomna! Du behöver inte ha lajvat tidigare. Det är bra att veta vad spelet The Sims är för att delta, men du behöver inte ha spelat det.

Taggar: Spel