Web
Analytics
Skip to main content

Drömmer du om att bli författare?

Drömmer du om att bli författare? Kom till vår föreläsning under Angered Bokmässa den 6 maj om du vill du veta hur du kan nå ut till läsare och få ditt verk publicerat eller hur du blir antagen av ett traditionellt förlag, eller bara göra det själv?

Datum: Lördag 6 maj
Tid: 15:25–16:10
Kostnad: Gratis

Inbjudna författare berättar om sina vägar till den efterlängtade debuten. 
Medverkande: Nina De Geer, Anna Nygren
Samtalsledare: Sara Östebro, textkonsulent KulturUngdom 

Angered Bokmässa - Ortens egen bokmässa
Välkommen till Angereds bokmässa den 6–7 maj! I år firar mässan femårsjubileum och bjuder på ett fullspäckat program med samtal, läsningar, sagostunder på olika språk, workshops, bokbord, boksignering och mycket mer. Bokmässan är gratis och öppen för alla.

Nina De Geer
Nina De Geer (född 1979, Stockholm) är verksam författare, lektör och manuslärare på Långholmens folkhögskola. Nina gjorde sig ett namn i skrivande kretsar när hon dokumenterade sin egen väg mot debuten i podcasten Debutera eller dö, där hon intervjuade etablerade författare och förläggare med den ärliga frågan – hur blir jag utgiven? I slutändan var det en lyssnare som även visade sig vara förläggare som antog hennes debutmanus. Romanen Sommarsorger kom ut 2022 och fick ett fint mottagande, bland annat som boktips i litteraturprogrammet Babel.

Anna Nygren
Anna Nygren (född 1990, Göteborg) är dramatiker och författare, som gett ut både poesi och prosa, samt lärare i litterär gestaltning på HDK-Valand i Göteborg. Anna debuterade med romanen HUNGER (Lesbisk Pocket, 2020). Annas senaste böcker är NATHALIE (Dockhaveri förlag, 2023), NÄR JAG ÅKER HEM (Lesbisk Pocket, 2022) och ALLT JAG ÄGER OCH HAR (it-lit, 2022). 

Arrangeras av KulturUngdom.  
Plats: Seminariescen Studion, Angered. 

Taggar: Text