Web
Analytics
Skip to main content

En krönikör och tre poeter sökes!

Vi fortsätter att skapa plats för det skrivna ordet! Vi söker nu en krönikör och tre poeter till våren. 
Båda uppdragen riktar sig till dig som är under 30 år och bosatt och/eller verksam någonstans i Västra Götaland. Uppdragen är arvoderade med en mindre summa. Ansök senast den 17 december.


→ Månadens poet

Poesi som berör, upprör, skakar om och tröstar.
Poesin fortsätter ha en plats hos oss, och vi söker nu nya poeter till våren. Är du en av dem? Kanske är ni ett poesikollektiv som vill ta er an uppdraget tillsammans? 
Vi söker tre poeter som vill få sina dikter publicerade på KulturUngdoms sida. Uppdraget: En poet (eller poesigrupp) och tre publiceringar per månad. Månaderna det gäller är februari, mars och april.
Du ska kunna hålla deadlines och ha intresse för poesin som konstform. Du får skriva på vilket språk du vill, men det krävs en översättning på svenska eller engelska. 

→ Krönikör

Reflektioner direkt ur livet då det händer, här och nu. 

Under hösten har det varit Alice Schaub, Nora Pryssander och Seb Carlsson som skrivit för oss. Nora och Seb stannar, men vi tackar nu av Alice och söker därför en ny krönikor att fylla hennes plats. Har du något att förmedla i ord, vill du se det publicerat och kan du hålla deadlines?

Som krönikör publicerar du totalt tre krönikor under våren (februari-maj). Vi välkomnar texter på svenska och engelska. 

- Frågor? -

Kontakta textkonsulenten Sara Östebro på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Ansökan ska vara inne senast senast den 17 december!

Kolla in tidigare krönikörer och poeter här: https://kulturungdom.se/genre/text

Taggar: Text