Web
Analytics
Skip to main content

Tre krönikörer och tre poeter sökes!

Vi fortsätter att skapa plats för det skrivna ordet! Vi söker nu tre krönikörer och tre poeter till hösten. 

Båda uppdragen riktar sig till dig som är under 30 år och bosatt och/eller verksam någonstans i Västra Götaland. Uppdragen är arvoderade med en mindre summa om 999 kr. Ansök senast den 9 juni.

→ Månadens poet
Poesi som berör, upprör, skakar om och tröstar.

Poesin fortsätter ha en plats hos oss, och vi söker nu nya poeter till våren. Är du en av dem? Kanske är ni ett poesikollektiv som vill ta er an uppdraget tillsammans? 

Vi söker tre poeter som vill få sina dikter publicerade på KulturUngdoms sida. Uppdraget: En poet (eller poesigrupp) och tre publiceringar under en månad i höst. 

Du ska kunna hålla deadlines och ha intresse för poesin som konstform. Du får skriva på vilket språk du vill, men det krävs en översättning på svenska eller engelska. 

→ Krönikör
Reflektioner direkt ur livet då det händer, här och nu. 

Vi tackar av Nora Pryssander, Seb Carlsson och Albin Yngvesson som skrivit för oss under våren, och söker nya krönikörer som kan ta deras platser! Har du något att förmedla i ord, vill du se det publicerat och kan du hålla deadlines?

Som krönikör publicerar du totalt tre krönikor under hösten. Vi välkomnar texter på svenska och engelska. 

Ansök senast den 9 juni. 

Frågor? Kontakta textkonsulenten Sara Östebro på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kolla in tidigare krönikörer och poeter här: https://kulturungdom.se/genre/text

Ansök nedan:

Taggar: Text