Web
Analytics
Skip to main content

Är du vår nya krönikör?

I september är det dags! Flera nya krönikörer ska få ta plats på KulturUngdoms hemsida. Är du en av dem? Sök senast 23 augusti!

En av KulturUngdoms satsningar är att skapa utrymme för medlemmars röster på hemsidan i form av krönikor, en ny text varje måndag. Här ges de stora orden, de nakna betraktelserna och de vardagliga funderingarna plats. Nu söker vi fyra nya skribenter för hösten, med start i september.

Under våren har det varit Alexander Mihlzén, Anna Sjösvärd, Tuva Lantz och Tova Ulleryd som skrivit för oss, men de tar sig nu mot andra textäventyr. Vill du ta över fanan? Kanske tycker och känner du för mycket, för lite, alldeles lagom? Det går bra vilket som, bara du får ner det på papper, vill se det publicerat, kan hålla deadlines och tycker dig ha något att förmedla i ord. Kanske känner du någon som du vill tipsa om detta?

Alla krönikörer ger en krönika per månad under hösten, totalt 4 krönikor var. Vi välkomnar texter på alla språk, men kan bara korrekturläsa på svenska och engelska. Uppdraget riktar sig till dig som bor och verkar i Västra Götaland och det är arvoderat, med en symbolisk summa.

Temat för krönikorna under hösten 2019 är korsa gränser/följa stigar. Ta gärna avstamp från detta i ditt skrivande! Tolka det fritt efter vad som skapas i dig, stort som smått.

Ansök senast 23 augusti med ett mejl där du berättar lite om vem du är, vad du gillar att skriva om, var du bor, när du är född och bifoga även en text du skrivit. Skicka din ansökan till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Lycka till!

 

Taggar: Text