Web
Analytics
Skip to main content

Lystring poeter! Framför dina texter inför en publik i sommar

Lättare Sagt än Gjort är en scen där det skrivna ordet är i fokus. En plattform med syfte att inspirera och tillgängliggöra poesi, lyrik och text, men även uppmuntra annat skapande. Vi söker nu talare till nästa Poetry Night i Göteborg!

Poetry Night genomförs av Joel Rodriguez Bristulf, som sitter i styrelsen för KulturUngdom tillsammans med kulturföreningen La Vaca Loca och oss i KulturUngdom. 

Lördagen den 4 september så tar poesin över Kronhuset på Kronhusgatan 1D. Lokala poeters tillfälle att framföra sina texter inför en publik! Lättare sagt än gjort?

Vi har tidigare kvällar fått ta del av formuleringar och känslor skapta ur sorg, ursinne, kärlek och kraft, med inslag av komik och mer melodiska framföranden. Allt från välformulerade och slipade texter, till små anteckningar från mobilen. Ordet kommer alltid vara fritt. En extra rolig grej är att du som talare får möjlighet att släppas i ett tryckt magasin som kommer säljas under kvällen. En text från varje poet. Ett litet minnesarkiv!

Vill du läsa upp, eller kanske veta mer om upplägget? Känner du någon annan som är skicklig med orden? Kontakta @Joelrodriguezbristulf på instagram eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Relaterade artiklar

Hittar inga matchande taggar