Web
Analytics

Interaktiv föreläsning - tillgänglighet

UKM (Ung Kultur Möts) bjuder tillsammans med KulturUngdom in till till en interaktiv föreläsning som berör frågor kring tillgänglighet och inkludering, samt varför kulturen är en så fenomenal mötesplats över funktionsgränserna.

Föreläsningen är gratis och öppen för UKM-arrangörer, KulturUngdoms medlemmar samt eventuellt övriga extra i mån av plats.

OBS!
Vi beslutat att skjuta fram den interaktiva föreläsningen med Konstra kring tillgänglighet några veckor. Vi återkommer med nytt datum och info inom kort.

I denna interaktiva föreläsning berör vi frågor kring tillgänglighet och inkludering, samt varför kulturen är en så fenomenal mötesplats över funktionsgränserna. Inkludering och delaktighet startar med öppna och välkomnande attityder. Därför är denna föreläsning uppbyggd på samma sätt - vi utforskar tillsammans hur vi kan inkludera varandra och vad ett mer jämlikt möte över funktionsgränserna innebär.

Vi vill att du går hem med känslan av att du, med nya verktyg och metoder, kan möjliggöra för fler att kunna delta och bidra i det sammanhanget du befinner dig.

Föreläsningsledare: Konstra är scenkonstkollektivet där olika är normen och spännande scenkonst skapas i det kreativa mötet över funktionsgränserna. Med Konstra vill vi inspirera till ett mer normkreativt samtal, och utmana scenkonsten genom att ställa frågorna: ”Vem får kalla sig konstnär och vem får stå som konstnärlig avsändare?”

Arrangörer: KulturUngdom och UKM Västra Götaland

Taggar: UKM