Web
Analytics

UKM erbjuder VIP-Program och mässtorg

UKM Västra Götalands regionfestival 2020 arrangeras i Åmål den 16-17 maj. På årets regionfestival kan du delta i både VIP-program och mässtorg. VIP-programmet erbjuds för att inspirera fler att göra festivaler. Det går ut på att visa upp varför människor tindrar med ögonen när de pratar om UKM. Mässtorget är en möjlighet för bra verksamheter och unga att stifta bekantskap.

MÄSSTORG
Har du en bra verksamhet som du vill visa upp för 200 engagerade unga och ledare? Varmt välkommen som utställare i UKM's “exhibition zone”!

Som utställare i UKM's mässtorg ges du möjlighet att exponera din verksamhet inför deltagare och publik. De inbjudna utställarna är verksamheter som jobbar med samma målgrupp som UKM, dvs 13-25 åringar från Västra Götaland, samt delar UKMs värdegrund. UKM (Ung Kultur Möts), har funnits i Sverige sedan 1997. Tusentals ungdomar har deltagit i våra evenemang under åren.

Se ytterligare information i bifogad pdf.
Anmäl dig genom att fylla i detta anmälningsformulär.

Hör gärna av er med frågor till Malin Lindgren Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Exhibition zone- och VIP-programchef, Regionfestival Västra Götaland
KulturUngdom

VIP-PROGRAM REGIONFESTIVAL VÄSTRA GÖTALAND

Vi är mycket stolta över att bjuda in just DIG till UKM Västra Götalands regionfestivals VIP-program 2020. Programmet är utformat för att ge dig en så omfattande inblick som möjligt i vad UKM är och se hur de unga arrangörerna arbetar.

När: 16 maj kl 14.30-22.30
Var: Karlbergsgymnasiet, Åmål
Hur: Kostnadsfritt, middag ingår

De flesta som upplevt UKM får glitter i ögonen när de pratar om UKM. Det går helt enkelt inte att skriva en text om vad som är så bra med festivalerna. En måste vara där. Därför finns VIPprogrammet - för att du ska få se glittret med egna ögon. Det är också en unik chans att se bakom scenen hur en UKM-festival går till. Regionfestivalen arrangeras av en ung ledningsgrupp som du får träffa under dagen. Vår förhoppning är att VIP-programmet ska möjliggöra fler UKM-festivaler för fler ungdomar.

PROGRAM
14.30 Välkomna, vad är UKM?
15.00 Rundtur på festivalen, träffa områdesansvariga
16.30 Frågestund med ledningsgruppen
17.00 Middag med festivaldeltagarna
18.00 Invigning med röda mattan & vernissage
19.00 Scenföreställning
20.30 Paus
21.00 Scenföreställning
22.30 Slut

ANMÄLAN Vi har ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är 30 april. Uppge i din anmälan:
- Namn och telefonnummer, mejladress
- Eventuella allergier
- Organisation du representerar

Anmälan skickas till VIP-programmets projektledare Malin Lindgren Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Se ytterligare information i bifogad pdf.

VIP-PROGRAM REGIONFESTIVAL VÄRMLAND
När: Lördag 23 maj kl. 13:00-22:00
Plats: Arvika kommun

I Värmland hålls årets regionsfestival i Arvika kommun den 22-24 maj. Festivalen arrangeras av en ung ledningsgrupp bestående av 9 ungdomar i åldern 17-21 med stöd från en STAB bestående av en lokal arbetsgrupp samt den regionala samordnaren. Festivalen arrangeras den 22-24 maj 2020 i Arvika. VIP-programmet arrangeras under lördagen den 23 maj. Deltagandet är kostnadsfritt och vi bjuder på fika och middag. Du står själv för bokning av resa till och från evenemanget och för eventuellt boende i Arvika.

PROGRAM
13:00 - Hej och välkomna + introduktion “Vad är UKM?”
14:00 - Rundtur på festivalen + samtal med ledningsgruppens chefer
15:30 - Fika
16:30 - Rundtur på festivalens boende + samtal med festival-STAB och lokal arbetsgrupp
18:00 - Middag
19:00 - Vernissage
20:00 - Föreställning

ANMÄLAN Vi har ett begränsat antal platser till VIP-programmet så principen "först till kvarn" är det som gäller. OBS att det går bra att anmäla flera personer i samma mejl. Uppge i din anmälan;
- Namn och telefonnummer till de personer som anmälan avser
- Eventuella allergier för de personer som anmälan avser
- Vilken organisation personerna i anmälan representerar

Anmälan skickas till festivalens programchef Ottilia Berglund Ekholm; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Se ytterligare information i bifogad pdf.

Länkar

Hemsida - https://www.ukm.se/startsida/
UKM Arrangörshandbok - https://www.ukm.se/arrangor/arrangorshandbok/
UKM Västra Götaland Facebooksida - https://www.facebook.com/ukmvastragotaland/
UKM Värmland Facebooksida - https://www.facebook.com/ukmregionvarmland/
UKM Sverige Facebooksida - https://www.facebook.com/UKMSVERIGE/

 

Taggar: UKM