Web
Analytics

Filmplats livestreamar i bästa lucköppningsstil

Den 10 december är det äntligen premiär för Filmplats webbserie "The Role Models", skapad av nära 80 unga personer på 7 orter i Västra Götaland.

Filmplats livestreamar ett avsnitt per kväll under sju kvällar i bästa lucköppningsstil - och vi hoppas att du och alla du känner tittar med oss!! När det väl är dags - gå in på www.filmplats.se och titta där – eller via Filmplats YouTube-kanal, varje kväll 10-16 dec kl. 19.00!

"The Role Models" 
Tre unga skolvikarier kämpar för att göra sin första kaotiska vecka så bra som möjlig. Deras personligheter är inte helt kompatibla, åtminstone inte vid första ögonkastet, och mitt i alla konflikter glömmer de bort att bete sig som förebilder för sina elever...

I rollerna: Sarah Viktoria Engman, Marcus Standoft, Tiff Rauf
Varje avsnitt är 4-7 minuter långt och har spelats in på någon av Filmplats deltagarorter.
Avsnitt 1: Filmplats Lidköping
Avsnitt 2: Filmplats Stenungsund
Avsnitt 3: Filmplats Åmål
Avsnitt 4: Filmplats Borås
Avsnitt 5: Filmplats Skövde
Avsnitt 6: Filmplats Alingsås
Avsnitt 7: Filmplats Göteborg Angered

Dela gärna dina premiärbilder hemifrån soffan med hashtaggen #filmplatspremiär

Filmplats är ett Arvsfonden-projekt som drivs av KulturUngdom och i samarbete med FilmCloud och lokala aktörer såsom Brygghuset i Borås, Studiefrämjandet Göteborg-Sjuhärad i Alingsås, Kulturhuset Blå Stället i Göteborg, RUM1 på Kulturhuset Fregatten i Stenungsund, Nyeport i Skövde, Studiefrämjandet Skaraborg i Skövde och Lidköping samt ABF i Åmål.
Taggar: Filmplats