Web
Analytics
Skip to main content

Länksamling för deadlines under halloween

Medan november närmar sig vill vi inte att vissa saker vi tidigare annonserat ska falla mellan stolarna. Därför samlar vi nu några av de större (!) grejerna, så om någon faktiskt HAR missat, är de här igen.

1. Bli vår ambassadör

Vi söker ambassadörer som kan vara ansiktet utåt, aktiv i den lokala kulturvärlden och som vill få hjälpa oss att få ut ordet om KulturUngdom. Detta är en helt ny tjänst som vi aldrig testat innan, för dig mellan 15-25. Sista ansökningsdatum är den 1 november.

Läs mer och ansök här!

2. Gör du digitala beats? Tävla om 10 000 kr i Beat Battle

Submitta ditt beat till vår och Essence of Hip Hops tävling innan den 1 november via Instagram för en chans att tävla i Essence Beat Battle 2023 om förstapriset på 10 000 kronor. Läs mer om tävlingen här!

3. Vi söker nyskrivna manus

Sitter du på ett inte helt klart eller rättså bombsäkert klart film- eller dramatikmanus? Då har du chansen att få det uppläst av en skådespelare från HSM Göteborg på en teater i Göteborg. Vi måste ha fått ditt bidrag den 31 oktober. Läs mer här.

4. Är det någonting som VI har missat?

Skriv till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller DM om du är K-medlem och har något projekt, konstverk eller annat du vill visa upp. Vi vill gärna stötta våra medlemmar och tvekar inte på en shout out eller att tipsa om ditt evenemang, om vi bara får reda på det!