Web
Analytics
Skip to main content

10-11 okt: Konstakuten premiär

Konstakuten görs av Scenkonstguiden och KulturUngdom med stöd av Västra Götalandsregionen. Konstakuten är en interaktiv föreställning där du kommer ta del av konstnärliga gestaltningar kopplade till skapandet. Du kommer att få utforska dina egna känslor och frågor som har med skapande och kreativitet att göra, och får möjlighet att träffa andra med liknande funderingar. Du väljer själv hur mycket du delar med dig av, och du bestämmer själv nivån på ditt deltagande.

Konstakuten
Med omtanke om din kreativa kraft
10-11 oktober Gamlestadens fabriker i Göteborg 

Vad är värt att offra för konsten?
Hur vet jag om jag är bra?
Måste jag mingla?

Vill du skapa, men tycker det är obehagligt? Vill du kunna lita på dina idéer? Konstakuten finns till för dig som ibland upplever svårigheter med din kreativitet. På våra pop up-akuter kan du få hjälp med de flesta krämpor som har med skapandet att göra, allt från mindre stopp till större konstnärliga dilemman. Vi behandlar både praktiska problem och existentiella frågor.

Vi riktar oss specifikt till dig som är under 30 år och som utövar någon form av konst, inom alla olika genrer (teater, dans, musik, måleri, design, poesi, film, foto osv). Kanske studerar du just nu, eller funderar på att göra det. Kanske har du hållit på ett tag med det du gör, eller så har du precis börjat.

Information
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/515918872490206/
Insläpp: 18.00, 18.20, 18.40, 19.00, 19,20 (4 personer per insläpp)
Föreställningslängd: ca 90 minuter
Biljettpris: 50 kr. Biljetterna köps via Biletto.se, medlemmar i KulturUngdom går gratis. Bli medlem här om du inte redan är medlem. 

Medverkande:
Saga Nygård
Maja Felicia
John Wattström
Märta Jungerfelt

Idé och koncept: Matilda Klamas och Sara Östebro

Taggar: Konst, Scenkonst