Web
Analytics
Skip to main content

15 apr: Digital föreläsning – "Betyder alla Alla?"

KulturUngdom och UKM Västra Götaland välkomnar dig till en digital interaktiv föreläsning som berör frågor kring tillgänglighet och inkludering, samt varför kulturen är en så fenomenal mötesplats över funktionsgränserna.

NÄR? 15 april, 17.30-19.30
VAR? Digitalt. Inbjudningslänk kommer på mail
FÖR VEM? Alla är välkomna

I denna digitala interaktiva föreläsning berör vi frågor kring tillgänglighet och inkludering, samt varför kulturen är en så fenomenal mötesplats över funktionsgränserna. Inkludering och delaktighet startar med öppna och välkomnande attityder. Därför är denna föreläsning uppbyggd på samma sätt - vi utforskar tillsammans hur vi kan inkludera varandra och vad ett mer jämlikt möte över funktionsgränserna innebär.

Vi vill att du går hem med känslan av att du, med nya verktyg och metoder, kan möjliggöra för fler att kunna delta och bidra i det sammanhanget du befinner dig.


ANMÄLAN: Senast 7 april via detta anmälningsformulär: https://forms.gle/PLbb96RiN5WbXm9c8.

Vid frågor maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
OBS begränsat antal platser. Först till kvarn. Vi bekräftar om du får plats eller ej.
Deltagandet är helt kostnadsfritt.

Föreläsningsledare: Konstra är scenkonstkollektivet där olika är normen och spännande scenkonst skapas i det kreativa mötet över funktionsgränserna. Med Konstra vill vi inspirera till ett mer normkreativt samtal, och utmana scenkonsten genom att ställa frågorna: ”Vem får kalla sig konstnär och vem får stå som konstnärlig avsändare?”

Arrangörer: KulturUngdom och UKM Västra Götaland
*Eftersom vi i denna föreläsning samarbetar vi med människor som ingår i riskgruppen för Coronaviruset har vi beslutat att deltagandet denna gång endast sker digitalt.

Taggar: UKM