Web
Analytics
Skip to main content

2 juli K-Stream #2

KulturUngdom presenterar i samarbete med QTECH: K-Streams #2!

Under den pågående pandemin så får vi alla se efter alternativa/digitala lösningar för att hålla musikscenen och kulturlivet levande. Därför har vi, tillsammans med QTECH, startat vårt nya projekt: K-Streams. Vi kommer i största möjliga mån erbjuda band och artister möjligheten att få chansen att stå på den digitala scenen och under väldigt professionella förhållande ge sig ut i etern. Vår andra K-Stream går i punkens tecken och på scen står inga mindre än Upploppet, Madam Skam och Headstag.


När: Torsdag 2 juli 2020 kl. 19:00–22:00
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/264344335005373/
Streamlänk:
http://twitch.tv/qtechsweden


För att veta mer om det hela så kontakta KulturUngdoms musikansvarige Robin (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

LINEUP


Upploppet
Upploppet utlovar totalt kaos mellan dina öron, från vänster till höger och tillbaka. För rockigt för att kallas punk, men för punkigt för att kallas rock, denna musikkvartett avfyrar ett dånande sound som är likt en atombomb. Med ett gäng nya låtar under bältet så är Upploppet redo för sitt första gig för decenniet på hemmaplan!
https://open.spotify.com/artist/7y4wEN1hYr1qm9d6gQMyFd?si=I5GA2LW0T5y7CzLER3LAfQ

Madam Skam
Göteborgs bästa lesbiska punkband - är äntligen här! Tess, Luna och Rosanna är era självutnämnda turistguider genom en värld av hängpattar, bullfittor, rödvinsdoftande tanter och allt annat som ses som äckligt i den lättkränkta heteromannens ögon. Debut-EPn är färdiginspelad och kommer släppas inom kort så plocka fram hyttnäven och peppen redan nu! https://youtu.be/rwGge3PJ5tk

HEADSTAG
Bandet bildades 2014 och är ett av Trollhättans mest produktiva och ivriga band. Här snackar vi om en trio som lirar riktigt rå och skatepunkdoftande musik med en rejäl näve attityd. De säger att de gör vad fan de vill och att deras influenser är Jan Björklund Mario Kart och mjölkchoklad. Vad det nu betyder… ja, det får ni beskåda den 2 juli!

https://open.spotify.com/album/3GHlPoYUACFxo23Tvp2UCO?si=JQWnDeGcRma1ZIvbjtP0xQ

Relaterade artiklar

Hittar inga matchande taggar