Web
Analytics
Skip to main content

17dec: K-Stream #5

KulturUngdom presenterar i samarbete med QTECH: K-Stream #5!

Vad: Livemusik online
När: Torsdag 17 december 2020 kl. 19:00–21:00
Streamlänk: http://twitch.tv/qtechsweden

Torsdag 17 december blir den femte och sista streamen för i år. På scen står inga mindre än The Sonar, Soyboys och Black House Hill!

 

LINEUP
The Sonar
Med kaxig fuzz, grandiosa riff, jazziga groove och dansanta hooks skapar The Sonar ljud som inte bara masserar dina trumhinnor utan också får dig att vilja gallopera ut och svettas på dansgolvet. Hösten 2019 spelade bandet in sina första demos på musikhögskolan i Göteborg för att sedan i år spela in sin allra första giv på anrika Nacksving Studios i Göteborg.
Lyssna på Spotify

Black House Hill
 
Detta är hårdrocksbandet från Uddevalla som på kort tid tagit Västra Götaland med storm. Bandets sound är väldigt varierande och kan gå från feta riff, dubbelkaggar och mullrande bas till lite mer lugna melodiska låtar. Bandet hämtar mycket influenser från 70/80-talet och tar oss tillbaka till rock ‘n’ rollen som den en gång var fast i en ny och ung tappning. 2019 tog de sig även till riksfinalen av Imagine Sweden där de spelade i Gävle i slutet av maj 2019.
Lyssna på Spotify

Soyboys
Soyboys svävar med hjälp av inspiration från britpopen, i soundet mellan post-punk och indie-pop i sina låtar som handlar om kärlek och livet i Göteborg. De har bland annat spelats på Pop och Indie i P3 med Carolina Sandström och varit inkluderade på ett flertal indie-listor på Spotify.
Lyssna på Spotify

Taggar: Musik