Web
Analytics
Skip to main content

31 jan: Imagine Västra Götaland

Imagine Sweden är Sveriges roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker mellan 13 och 21 år. Alla musikstilar är välkomna!

Vad: Musiktävlingen Imagine Sweden 
När: Sista dag för anmälan 31 jan 2021
Var: www.imaginesweden.se

Imagine Sweden vill inspirera dagens unga musikutövare och ge rätt verktyg till dem som vill ta sitt artistskap vidare. Först arrangeras lokala och regionala evenemang där slutligen uttagning sker till den stora finalhelgen i Gislaved. Artister som Laleh, José González, Shellback, Malena Ernman m.fl. har alla inlett sina artistkarriärer i denna musiktävling. Det är dessutom helt gratis att vara med!

I och med de rådande omständigheterna och nya restriktioner från regeringen måste vi tyvärr meddela att årets Imagine deltävlingar kommer inte kunna genomföras som tänkt. Det betyder inte att Imagine ställs in helt. Alla deltagare kommer istället får chansen att spela in sitt bidrag själva, detta kommer sedan skickas till juryn som tar fram vilka akter som går vidare till regionfinalen. Deltagarna kommer även få möjlighet att vara med på två olika digitala workshops under våren. Regionfinalen äger rum den 24 april, vi hoppas att läget i samhället är bättre då och att vi kan genomföra den (exakt hur det blir får vi avvakta med).

Ansökningsperioden är förlängd till 31 januari. Vi uppdaterar den här texten med instruktioner asap. 

  


Har du frågor angående Imagine så tveka inte att höra av dig till Karl Robb Kaardal som är projektledare för Imagine Västra Götaland.
Telefonnummer: 0760 23 28 33
Mejl: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Taggar: Imagine