Web
Analytics
Skip to main content

Regionfinal Imagine Västra Götaland 2023

Imagine Sweden har sedan starten 1986 varit en viktig och framstående del av unga artisters musikaliska väg framåt och har hjälpt till att bana väg för många av våra största artister, som till exempel Laleh, Malena Ernman, José Gonzàles och inte minst Tusse som senare vunnit både Idol (2019) och Melodifestivalen (2021). Vinnaren av årets regionfinal får representera Västra Götaland på riksfinalen i Nyköping 18-20 maj och spela med akter från hela Sverige!

På scenen under finalen kommer ni att hitta:

IRMA // FELICIA HAY // SEBBE // THE LAST COOKIE // LINNEA VRED // THE SAGA // VIANA JAMO // MOLLY MÖLLER // VÄNNER // HANNA OLOFSSON // LINNEA WAROLIN // DONNA DOWDING

Plats: Landvetters Kulturhus 
Tid: 13:00 - 18:00
Entré: Gratis inträde
FB-event


Imagine Sweden är förutom en årlig musiktävling även ett workshop- och coachningsprogram för ett antal utvalda akter. Huvudfokus är på deltagarna själva och deras behov. Exempel på fokusområden är gemenskap, knyta kontakter, att stå på en riktig scen, hur man genomför ett soundcheck och hur man når ut med sin musik. Vi har haft workshops och coachning i t.ex. scennärvaro, marknadsföring och royalties/förlag och deltagarna har även fått ta promotionbilder med professionella fotografer. Vi erbjuder även speltillfällen på olika platser i regionen för alla deltagande akter.

Läs mer om Imagine Sweden här: https://imaginesweden.se/ 

Taggar: Imagine