Web
Analytics
Skip to main content

Filmplats filmjakt - 504 kronors utmaningen!

Har du ett öga för film och bor i Borås kommun? Då är du perfekt för vår film-tävling "Filmplats filmjakt". Skapa en inspirerande film om vilket ämne du vill, och få chansen att vinna 504 kr! Gör dig redo att ge utlopp för din kreativitet, lyfta ditt perspektiv och göra ditt unika avtryck. Gå med i tävlingen nu och visa upp dina filmiska färdigheter!

Med filmens magiska berättarkraft, inbjuder vi er till en spännande sommartävling där du kan bli den lyckliga vinnaren av ett skattefritt stipendium på 504 kr från Filmplats & KulturUngdom.

Vi söker dynamiska, kreativa och originella filmer skapade med valfritt redskap - allt från din mobiltelefon till den mest avancerade kameran. Det finns ingen gräns för din kreativitet, filmen kan vara om precis vad du vill, bara den förmedlar något som fängslar, väcker nyfikenhet och överraskar. Den enda detalj vi kräver är att ett glas vatten på något vis ska ingå i din film, det kan vara i bakgrunden, vara huvudfokus eller bara en förbipasserande detalj.

För att delta i tävlingen behöver du bo i Borås kommun och vara mellan 15 och 27 år. Om du inkluderar musik i din film, se till att du innehar rättigheterna till den.

Priset? Inte bara den välsmakande summan av 504 kr, utan även chansen att få din film visad på Filmplats.se, en plattform för att visa upp din konstnärliga vision.

Skicka in ditt bidrag via mejl eller WeTransfer eller Sprend till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Du kan skicka in hur många tävlingsbidrag du vill. Kom ihåg att inkludera dina kontaktuppgifter: adress och telefonnummer, så att vi kan nå dig om din film väljs ut.

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 14 AUGUSTI.
Vinnarna kommer att offentliggöras veckan efter deadline. Om du är en av vinnarna betalas prispengarna ut som ett skattefritt stipendium från KulturUngdom. 

TÄVLINGSREGLER
- Du ska bo i Borås kommun.
- Du ska vara mellan 15 och 27 år.
- Ett glas vatten på något vis ska ingå i din film
- Om du inkluderar musik i din film, se till att du innehar rättigheterna till den.

Har du frågor? Tveka inte att mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi ser fram emot ditt bidrag!

Taggar: Filmplats