Web
Analytics
Skip to main content

Imagine 2024 - Anmälan är öppen nu!

Nu är det dags att söka till årets upplaga av Imagine Västra Götaland - tävlingen och coachningsprogrammet för unga band och soloartister!

Anmälan är öppen 18 augusti - 20 september. Anmäl dig nu!

Imagine, tidigare MusikDirekt, är för band och soloartister mellan 13-21 år. Utöver deltävlingarna (regional nivå, Sverige- nivå och Internationell final) erbjuds ett artistprogram som kan ses som ett år på music-business-school, i miniformat.

Målet med de sex workshopsen är att förmedla kunskap som alla i musikbranschen sitter på och ge den till yngre, utvalda band och artister. Workshopsen kommer att handla om studioproduktion, marknadsföring för artister, scennärvaro, pressfotografering och förhoppningsvis mycket mer som kan utveckla er som artister och låsa upp nya dörrar i framtiden.

Om Imagine

Sedan 1986 har Imagine varit en tävling för att hitta Västsveriges bästa artister och liveband. Förra året utvecklade vi evenemanget till ett coachningsprogram där deltagarna får chansen att växa både musikaliskt och professionellt.Imagine Västra Götaland 2023 är ett unikt tillfälle att utvecklas och knyta nya kontakter. Vi ser fram emot just din/er anmälan!

Om Imagine-året

Artistprogrammet börjar i oktober och den första deltävlingen arrangeras under våren 2024. Den som går vidare i regionstävlingen och vinner rikstävlingen kommer att få tävla i den internationella finalen, komma med i Imagines nätverk Imagine Sweden Agency samt vara gästartist i kommande års Imagine-tävling. All coachning och alla workshops ingår helt kostnadsfritt- det enda ni behöver göra är att anmäla er senast den 20 september. Antalet platser är begränsat, så skynda er att söka redan idag.

Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta - det som däremot behövs är en vilja att ta del av musiken. Alla genrer är välkomna.

Har du några frågor? Kontakta Imagine Västra Götalands projektledare Robin Havbring.
073 702 98 68 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anmäl dig/er via imaginesweden.se


Imagine Västra Götaland drivs av KulturUngdom som är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland.

Taggar: Imagine