Web
Analytics
Skip to main content

Årets UKM-lokalfestivaler i Västra Götaland är på intåg!

Årets lokalfestivaler i Västra Götaland är på intåg! UKM är en mötesplats och festival för kreativa unga. Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

Du som är mellan 13 och 25 år är välkommen att vara med på UKMs festivaler. Anmäl dig till lokalfestivalerna i Västra Götaland här.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i CV:n.

Årets festivaler i Västra Götaland:

4 april Alingsås
2 mars Dalsland/Åmål
3 mars Kungälv
13 april Lidköping
6 april Lysekil
13 april Mölndal
6 april Skara
23 mars Skövde
13 april Tibro
13 april Tidaholm
13 april Ulricehamn
10-11 maj REGIONFESTIVAL i Skara


UKM är en mötesplats för kreativa unga. Vi skapar mötesplatser i form av kulturfestivaler, där du mellan 13 och 25 år är välkommen att delta! Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats på varje lokal festival. Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på regionfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera din region på riksfestivalen Läs mer och anmäl dig till din lokala festival på ukm.se!

Taggar: UKM