Web
Analytics
Skip to main content

Avtrycks höstprogram 2019

Avtryck är redo att förgylla den här hösten med ett härligt program, som bland annat inrymmer konst- och inspirationsresor av olika slag.

Residens, Hjo: 13-15 sep

Avtryck bjuder in till en helg i Hjo för eget skapande och en tvärkonstnärlig workshop. Med miljöerna som utgångspunkt undersöks vilket avtryck en plats gör i ditt skapande och vad ditt skapande gör för avtryck på platsen.

Helgen innefattar skapande på platser som i en badhytt, en kvarn och på Hjo konstskola. Workshop och inspirerande möten. 

Open call: 20 augusti. Sista ansökningsdag 1 september.
– Länk till anmälan –

*

Inspirationsresa: Nya Småland 19 - 20 okt
Följ med på en inspirerande resa till Jönköpings läns museum, Grenna Museum - Polarcenter och konsthall Betel i Mariannelund och ta del av Nya Smålands konstprogram.

Nya Småland är ett interregionalt och internationellt samtidskonstprojekt, en samarbetsbaserad triennal, utspridd i tid och rum, som fokuserar på och utvecklar processerna i lika stor utsträckning som de publika händelserna.

Open call: 18 september - 2 oktober

*

Residens, Uddebo: 31 okt - 3 nov
Avtryck återvänder till Uddebo. Ta del av ett residens med workshops, tid för eget skapande och inspiration.

Open call: 23 september - 8 oktober

*

Konstsamtal, Göteborg: “Konst som motstånd” med Jenny Wilson, 16 dec
Ta del av Stora Teaterns samtalsserie Konst som motstånd med artisten Jenny Wilson. Efter samtalet pratar Avtryck vidare över en kopp te om upplevelsen.

Open call: 18 november.

 avtryck ht program19 version2 WEBB

Taggar: Avtryck