Web
Analytics
Skip to main content

Imagine i Falköping

Imagine Sweden färdades vidare mot Skaraborg och Falköping för den femte och sista deltävlingen i regionen. Totalt två akter gick vidare från helgen. Dessa akter har spelat sig till en plats på årets Regionfinal 27 april i Borås. Men inte bara det. Längs vägen väntar först en helg under vårt Music Camp 5-7 april i Uddevalla!

Det blåste starka vindar som rev i vimplar och husväggar men på Teaterbaren drog det bara imponerande susningar genom publiken. Under dagen soundcheckade deltagarna och gick på workshop med Studiefrämjandet och Studieförbundet vuxenskolan. Workshops handlade om jam/inspiration och marknadsföring. Kvällarna hölls ihop av den eminenta performanceartisten och konferencieren Klubbägaren som underhöll, höll låda i aktbytena och presenterade musikerna.

Dagarna hölls ihop från morgon till kväll av en grym arrangörsgrupp som såg till att allt flöt på och fungerade. Stort tack till Aya, Antonio, Mahmoud, Zeinab, Azem, Rob, mfl för arbete inför och under arrangemanget.

Vidare till Music Camp och Regionfinal går från lördagen 16 mars:
Kröök, Hårdrock
Juryns Motivering:
Med en energi som om det kvittar ifall de spelade för 5000 eller 5 pers. En grupp som gav allt och ett framträdande med mycket hjärta och en stark musikalisk identitet. Vidare till music camp och regionfinal är KRÖÖK!


Three Cities, Pop, Funk

Juryns Motivering:
Med välskrivna låtar och en tydlig frontperson fyller akten ut scenen på ett maxat sätt. Från tre städer,men som en enhet. Vidare till music camp och regionfinal är THREE CITIES!

Fotografen under helgen var Hanna Petersson


Helgens akter:
Three Cities
Fanny Lundström
Kröök
Markus Hald
Mathilda
Maystone
John
Selma Persson
Miranda & Jonathan
Meninas
Grapest
Ayman 

Tack för den här helgen! Tack publiken, arrangörer och alla fantastiska musiker! Fortsätt spela! Nästa gång vi ses blir på regionfinalen 27 april!

 

 

Taggar: Imagine