Web
Analytics
Skip to main content

Imagine i Trollhättan!

Imagine Västra Götaland drog vidare efter helgen i Landvetter med en maxad helg i Trollhättan! Totalt fyra akter gick vidare från helgen; två från lördagen och två från söndagen. Dessa akter har spelat sig till en plats på årets Regionfinal 27 april i Borås. Men inte bara det. Längs vägen väntar först en helg under vårt Music Camp 5-7 april i Uddevalla!

Kylan återvände till Västra Götaland men den tog sig aldrig in på N3 där huset var kokande av peppade arrangörer och spelsugna musiker. Under dagen soundcheckade deltagarna och gick på workshopen “Nu är musiken klar, vad händer sen?” med Ellinor Andersson, anordnad av Amplified - Medborgarskolan.

Helgens konferencier var den eminenta Klubbägaren aka Rickard Stierna som underhöll och presenterade musikerna på ett fantastiskt sätt. Dagarna hölls ihop från morgon till kväll av en grym arrangörsgrupp som såg till att allt flöt på och fungerade. Stort tack till Jonathan, Per, Jesper och Felix. Även stort tack till Torbjörn Jackson, Kristoffer Hedberg, Nicklas Hansson, Johan Lind som fanns på plats hela helgen!


Vidare till Music Camp och Regionfinal gick:

Black house hill, Rock
Juryns motivering:
“Med stor spelglädje och smittande energi som fick både jury och publik med på noterna. Ett gäng som kan sitt hantverk och levererar klockrent trots krämpor. Vidare till music camp och regionfinal är BLACK HOUSE HILL!!”

 

Nemo & Gabbe, Pop
Juryns Motivering:
“Med snygga loopar och effektfull sång tar de sig an både eget material & covers. Allt med en egen touch. Vi ser fram emot att höra mer av deras egna projekt. Vidare till music camp och regionfinal NEMO & GABBE!”

 

Alice´s Wedding, Emo
Juryns motivering:
“Med välarbetat koncept, rejäl dos energi, snyggt komponerat och med cleana arrangemang ramlade dom in i juryns hjärtan, imponerande! Vidare till music camp och regionfinal ALICE’S WEDDING!”


Headstag, Punk
Juryns motivering:
“Med grym energi och bra scennärvaro knockade de publik och juryn från första sekund. Snortajt rakt igenom och nu röjer de vidare till music camp och regionfinal, HEADSTAG!”

 

Under lördagen spelade följande akter:
Crabs - Metal
Alexiuz Twist - pop
Black House Hill - Rock
Little Lively - pop
Janizz - Hiphop
Kiela - pop
Moshroom - indie rock
J-win - hiphop
Nemo & Gabbe - pop

Under söndagen spelade följande akter:
Alice´s Wedding - Emo
Climbing up the walls - indierock
Fanny Andersson - pop
Headstag - Punk
Karoline Jakku - pop
Livia & Sofia - pop
Nez-o - Hiphop
Sandra Seiler - Soul

Tack för den här helgen! Tack publiken, arrangörer och alla fantastiska musiker! Fortsätt spela! Nästa gång vi ses blir på deltävling 5, nu på lördag den 16 mars i Falköping!


Alla foton: Stefano Conti 

 

Taggar: Imagine