Web
Analytics
Skip to main content

BorderArt by UKM - Ansök senast den 1 nov!

BorderArt by UKM är ett camp för unga i åldern 13-20 år som gillar konst och konsthantverk. Under campet får du möjligheten att träffa andra som har liknande intresse som du och gå på olika workshops. Ett fint tillfälle att testa olika konstformer och träffa nya människor.

BorderArt by UKM är ett projekt som drivs av UKM i Värmland, Västra Götaland och Østfold. Du som bor i någon av dessa regioner eller fylke kan ansöka om att få bli deltagare i BorderArt by UKM 2019.

Vi får in fler ansökningar än platser som vi kan erbjuda så ett urval måste tyvärr göras. Hade vi haft möjligheten så hade alla fått en plats. Vi hoppas att du fortsätter att vara kreativ och göra det som du gillar oavsett hur det går med din ansökan.

Efter att ansökningstiden har gått ut den 1 november så sker ett urval av de sökande som blir erbjudna att delta på BorderArt by UKM. E-post med meddelande om du har fått plats skickas ut den 4 november.

BorderArt by UKM arrangeras i Strömstad den 15-17 november. Varje region reser dit tillsammans och vi bor i sovsalar på en skola.

Ansökan öppen 30 september - 1 november! (Obs! Sök enbart om du är säker på att du är ledig och kan medverka på campet den 15-17 november).

Ansök här!

Kontakt
Värmland: Stefan Westling, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Niklas Lychou, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Västra Götaland: Malin Bodin, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Østfold: Ann Kristin Andersen, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Med stöd av: ABF, E6 Østfold medieverksted, KulturUngdom, Region Värmland, Strömstads kommun, Västarvet/Västra Götalandsregionen, UKM Norge och Østfold kulturutvikling.

 

Taggar: UKM