Web
Analytics
Skip to main content

UKM Västra Götaland söker unga arrangörer!

UKM Västra Götalands söker nu efter unga som vill vara med och arrangera UKM Regionfestival 2020 och ingå i ledningsgruppen kring festivalen.

Ledningsgruppen planerar och genomför UKM Regionfestival med stöttning av erfarna arrangörer som blir era mentorer. Vi söker unga som är intresserade av att bli områdeschef över följande område:

→ Workshop (ansvarig för workshopprogram)
→ Aktiviteter (ansvarig för sociala aktiviteter, nattprogram, mm)
→ Program (planerar innehåll för invigning, avslutning mm)
→ Marknadsföring (sociala medier, presskontakt, ansiktet utåt)
→ Scen (ansvarig för scen och teknik) 

Alla uppdrag genomförs med stöttning av mentorer och samarbete med övriga områden i ledningsgruppen. Detta passar perfekt för dig mellan 16-25 år som vill vara med och utveckla UKM Västra Götaland och lära dig mer om arrangörskap.

Du ingår i ledningsgruppen ideellt, men om du blir utvald att ingå i gruppen så kommer du att få ett intyg samt massor av erfarenheter och kompetenser som du kan skriva med i ditt CV. Du kommer också att ha roligt och träffa många fina människor från hela Västra Götaland.

Vi står för alla resekostnader och övernattningskostnader i samband med ledningsgruppshelgerna. Observera att alla träffar är i Åmål.

Skicka en kort ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. där du beskriver varför du skulle vilja vara med i Ledningsgruppen för UKM Regionfestival 2020 och om du har arrangerat/planerat något förut. Skriv också vilket eller vilka områden som du skulle tycka vore roligt att jobba inom.

Ansök senast 15 oktober!

Möteshelger:
→ Ledningsgruppshelg #1:Kick Off  Lördag 2 november & söndag 3 november 2019 (övernattning)
(Träffen sker tillsammans med ledningsgruppen för UKM Regionfestival Värmland)
→ Ledningsgruppshelg #2: fredag 29 november - söndag 1 december (övernattning)
→ Ledningsgruppshelg #3: fredag 31 januari - söndag 2 februari (övernattning)
→ Ledningsgruppshelg #4: söndag 29 mars  (Träffen sker tillsammans med ledningsgruppen för UKM Regionfestival Värmland)
→ Ledningsgruppshelg #5: fredag 1 maj - söndag 3 maj (övernattning)

→ UKM Regionfestival i Åmål: fredag 15 maj - söndag 17 maj (övernattning)
→ Ledningsgruppshelg #6: lördag 6 juni - utvärdering  (Träffen sker tillsammans med ledningsgruppen för UKM Regionfestival Värmland)


Det är viktigt att du kan delta på alla dessa samlingar och att du har tid att jobba på egen hand mellan mötena. Det kan bli någon mer träff när det närmar sig festival. UKM Regionfestival arrangeras av KulturUngdom i samarbete med Åmåls kommun. Kontaktperson på KulturUngdom är Malin Bodin, Regional samordnare Ung Kultur Möts (UKM) Västra Götaland.

Läs mer om vad UKM är här

Taggar: UKM