Web
Analytics
Skip to main content

Avtryck går på konstsamtal i grupp

Avtryck går på konstsamtal i grupp. Den 16 december kan du följa med och ta del av Stora Teaterns samtalsprogram "Konst som motstånd" där Jenny Wilson är gäst denna gång.

Vi har 5 lediga platser, där vi bjuder på biljett och fika efteråt.

"Jenny Wilson är en av den skandinaviska indiescenens mest älskade artister. Sen hon inledde sin solokarriär 2005 har hon konfronterat oss med sin banbrytande musik, ständigt personlig, fylld av nerv och smärtsamma berättelser."

Efter samtalet går vi tillsammans till ett café där Avtryck bjuder på en valfri kopp för att prata vidare.

För att få en plats maila: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Det är först till kvarn.

DATUM: 16 december
PLATS: Stora Teatern, Göteborg.
TID: 19.00-21.30


Konst som motstånd
Konst som motstånd är en serie möten med aktuella konstnärer som använder sin konst medvetet, för att förändra något i samhället. Det kan vara en bildkonstnär, filmare, författare, musiker eller scenkonstgrupp. Viljan att påverka och förändra med sin konst är den gemensamma nämnaren.

Exempel på personer som gästat Stora Teatern på detta tema är ikonen Silvana Imam, konstnären/regissören Anna Odell, grafittikonstnären Carolina Falkholt, filmaren Ruben Östlund, konstnären Makode Linde, poeten/aktivisten Athena Farrokhzad, progglegendaren Mikael Wiehe regissören Suzanne Osten och musikern/poeten Mattias Alkberg.

Taggar: Avtryck