Web
Analytics
Skip to main content

6 dagar kvar att anmäla sig till årets Imagine

Nu är det mindre än en vecka kvar att anmäla sig till årets Imagine tävlingar!
Det finns ännu några platser kvar till deltävlingarna i Göteborg och Trollhättan, så bor du i Västra Götaland och gillar att spela musik så anmäl dig via https://imaginesweden.se/ senast onsdag den 15 januari. 


Imagine är Sveriges bredaste livemusiktävling för unga artister där alla musikstilar är välkomna så länge du är mellan 13 och 21 år. Det spelar ingen roll om du sjunger ensam, spelar hårdrock i band eller framträder med klassisk musik. Du är lika välkommen oavsett. Under tävlingen får du träffa andra musiker och spela med det bästa tänkbara ljudet och ljuset. Du får feedback från en professionell jury och knyter nya kontakter med musikbranchen.

Tävlingen består av momenten lokala deltävlingar och regionfinaler. Vinnande akter får representera sin region vid den stora Riksfestivalen i Gävle. Bland tidigare deltagare i Imagine (tidigare Musik Direkt) finns Laleh, Sarah Klang, Agent Blå och Timo Räisänen. Var med du också – det är dessutom gratis!

Har du frågor angående Imagine
Så tveka inte att höra av dig till Karl Robb Kaardal som är projektledare för Imagine, Västra Götaland. 0707-51 65 62, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Musikcred: Black House Hill - Johnnie Walker

 

 

Taggar: Imagine