Web
Analytics
Skip to main content

Agent blå och Skuldpadda gästar Imagine

Till helgen startar Imagines första deltävling, musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år. Första deltävlingarna sker på Kulturlagret i Göteborg den 15:e februari. Kvällen gästas av Agent Blå som iklädda långa svarta rockar slog igenom bruset med singeln Strand 2015. Den 16:e februari medverkar indierockbandet Skuldpadda som gästartister.  

Plats: Kulturlagret, Djurgårdsgatan 29 (närmsta hållplats Stigbergstorget/Kaptensgatan/Fjällgatan)
Tid: 18:00
Pris: Gratis!

Agent Blå har varit med i Imagine för flera år sedan och har sedan dess hunnit släppa skiva på det legendariska skivbolaget Luxury och gjort flertalet hyllade spelningar på bl.a. Pustervik, Debaser och Yaki-Da.

SKULDPADDA är en dynamisk explosion, med influenser från kraut, pop, psych, shoegaze och annat som knastrar. Deras liveframträdanden är omväxlande ett rockslag i ansiktet, men lika delar smygande syntiga intron. Under 2018 har de hunnit med en del av landets scener, en vända i London och en skivinspelning på Welfare Studios. 

Det spelar ingen roll om du sjunger ensam, spelar hårdrock i band eller framträder med klassisk musik. Du är lika välkommen oavsett. Under tävlingen får du träffa andra musiker och spela med det bästa tänkbara ljudet och ljuset. Du får feedback från en professionell jury och knyter nya kontakter med musikbranchen. Tävlingen består av momenten lokala deltävlingar och regionfinaler. Vinnande akter får representera sin region vid den stora Riksfestivalen i Gävle. 

Bland tidigare deltagare i Imagine (tidigare Musik Direkt) finns Laleh, Sarah Klang, Agent Blå och Timo Räisänen. Var med du också – det är dessutom gratis!

Datum och platser för deltävlingar 2020:

→ 15-16 februari - Deltävling 1 & 2 på Kulturlagret i Göteborg - Facebook-event
→ 29 feb-1 mars - Deltävling 3 & 4 på N3 i Trollhättan - Facebook-event

Dessutom för artisterna/banden som går vidare:
→ 20-22 mars - Music camp Uddevalla (inställt) 
→ 4 april - Regionsfinal Uddevalla Folkets Hus - Facebook-event

Läs mer på https://imaginesweden.se/ 

Har du frågor angående Imagine så tveka inte att höra av dig till
Karl Robb Kaardal som är projektledare för Imagine, Västra Götaland. 0707-51 65 62, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Taggar: Imagine