Web
Analytics
Skip to main content

Ung Kultur Möts (UKM) 2020 - anmälan är öppen

Nu är det klart - 10 lokala UKM-festivaler arrangeras i Västra Götaland 2020 av hela 15 kommuner, och scenkonstnärer, konstutställare och arrangörer mellan 13-25 år är välkomna att anmäla sig nu.

Under 2020 går resan genom Ale, Alingsås, Bengtsfors, Dals-Ed, Kungälv, Lilla Edet, Lysekil, Munkedal, Mölndal, Skövde, Sotenäs, Strömstad, Tanum och Åmål.

 Ung Kultur Möts 2020 är en mötesplats och en festival för kreatörer och arrangörer mellan 13-25 år. Konceptet erbjuder en scen, ett galleri, en filmduk och en stor yta för all typ av ung konst och scenkonst. Årets omgång i Västra Götaland inleds av 10 lokala festivaler med framträdanden, workshops och utställningar. Från de lokala festivalerna fortsätter ca 150 deltagare vidare till UKM Regionfestival i Åmål, 16-17 maj. UKM Riksfestival 2020 arrangeras av UKM Halland i Varberg 25-28 juni.

Anmäl dig här.


Sedan 1997 har tusentals UKM-festivaler arrangerats runt om i Västra Götaland och övriga landet. Ung Kultur Möts är ett nationellt koncept som drivs av föreningen UKM Sverige och i Västra Götaland är det KulturUngdom som har det regionala samordningsansvaret.

Datum lokala UKM-festivaler i Västra Götaland 2020.
Kontaktuppgifter till festivalansvariga finns på festivalernas respektive festivalhemsida.

Taggar: UKM