Web
Analytics
Skip to main content

Landets bredaste livemusiktävling på N3 i Trollhättan i helgen

Imagine Sweden är landets bredaste livemusiktävling och nu på lördag, den 29 februari och 1 mars är det dags för Imagine Västra Götalands tredje och fjärde deltävling som kommer hållas på N3 i Trollhättan.

Imagine Sweden arrangeras nu i sin trettiofjärde upplaga. Detta är musiktävlingen för dig som är mellan 13-21 år, oavsett vilken musikgenre du håller på med. Imagine Sweden vill inspirera dagens unga musikutövare och ge rätt verktyg till dem som vill ta sitt artistskap vidare. Tävlingen arrangeras först regionalt med regionala finaler där alla vinnarna sedan får åka till den stora finalhelgen i Gävle i maj 2020.

Artister som Laleh, José González, Agent Blå, Sarah Klang m.fl. har alla inlett sina artistkarriärer i denna musiktävling som tidigare gick under namnet Musik Direkt.

Under helgen 29 februari och 1 mars hålls deltävling tre och fyra på N3 i trollhättan. Under dessa två dagar kommer sammanlagt 16 tävlande akter att tävla om chansen att gå vidare till årets regionfinal som hålls i Uddevalla. Samt möjligheten att vara med på vårt Music Camp, en hel helg fylld med workshops, jam och andra musikupplevelser. Helgens deltävlingar kommer även bjuda på gästframträdanden av Black House Hill på lördag och Ignore the Elephant på söndag.

Imagine Västra Götaland Schema
15-16 februari - Deltävling 1 & 2 - Kulturlagret, Göteborg
29 feb-1 mars - Deltävling 3 & 4 - N3, Trollhättan
20-22 mars - Music camp - Uddevalla
4 april - Regionsfinal - Folkets Hus, Uddevalla

Datum och platser för deltävlingar 2020:

→ 15-16 februari - Deltävling 1 & 2 på Kulturlagret i Göteborg - Facebook-event
→ 29 feb-1 mars - Deltävling 3 & 4 på N3 i Trollhättan - Facebook-event

Dessutom för artisterna/banden som går vidare:
→ 20-22 mars - Music camp Uddevalla (inställt)
→ 4 april - Regionsfinal Uddevalla Folkets Hus - Facebook-event

Läs mer på https://imaginesweden.se/ 

Har du frågor angående Imagine så tveka inte att höra av dig till
Karl Robb Kaardal som är projektledare för Imagine, Västra Götaland. 0707-51 65 62, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Taggar: Imagine