Web
Analytics
Skip to main content

Nytt datum för UKM Regionfestival

Vi har nytt datum för UKM Regionfestival Västra Götaland 2020! Åmål - den 10-11 oktober kommer vi till dig!

Vi hoppas att samhällsläget är mer stabilt i oktober och siktar på att vi ska kunna genomföra festivalen precis som det var planerat, nämligen som en tvådagarsfestival med övernattning för UKM-deltagarna. På schemat står konst-vernissage, scenföreställning, workshops, open stage, nattaktiviteter, chillzone och creative corner. Träffa nya vänner, hitta nya intressen och skratta en hel helg. Med dig blir det två fantastiska dagar!

"Det enda jag tänker på är vad vi ska göra, vad vi ska äta, hur kul vi ska ha" - Didrik, aktivitetschef & "fluffmeister"

Du kan inte anmäla dig med scen/konstbidrag direkt till regionfestivalen, det gör du till din lokala festival. Däremot kan du anmäla intresse för att vara funktionär till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Flera lokala UKM-festivaler planeras att hållas i augusti/september. Kolla ukm.se för mer info och anmälan framöver!
Hoppas vi ses!

Bakgrund: På grund av den pågående Corona-pandemin kan UKM Västra Götalands regionfestival inte genomföras som planerat i maj, vi flyttar därför fram festivalen till 10-11 oktober i stället.

Taggar: UKM