Web
Analytics
Skip to main content

UKM Regionfestival goes Semi-digital

UKM Västra Götaland testar något nytt och kör en semi-digital regionfestival där vi kombinerar det digitala med lokala festivalplatser runt om i regionen. Festivalen livestreamas från Åmål.

Lördagen den 10:e oktober mellan klockan 18:00 öppnas dörrarna online till UKMs första semi-digitala regionfestival. Detta kommer att bli något nytt men med samma vänskapliga UKM-anda som vanligt. Festivalen kommer att livestreamas från Åmål, och under kvällen leds vi av två fantastiska konferencierer genom en mängd olika scenframträdanden och konstbidrag blandat med annat spännande material som spelats in i förväg.

Under kvällen kommer vi även att möta några av de lokala festivalplatserna som samlats på olika orter i Västra Götaland för att vara en del av den regionala festivalen. Ladda upp med godis- och chips-skålar framför datorn själv, eller med vänner och familj, och bli en del av regionfestivalen 2020 med oss!

OPEN CALL
Vill du få chansen att synas i UKM Västra Götalands semi-digitala regionfestival?
Alla unga som bor i Västra Götaland och är mellan 13-25 år har nu möjlighet att vara med i livestreamen! Eftersom flera lokala festivaler inte kunnat genomföra sina lokala UKM-festivaler i år vill vi öppna upp möjligheten för alla unga att skicka in sina bidrag digitalt till UKM. Senaste anmälan: 4 oktober.

NÄR? Lördagen den 10:e oktober mellan klockan 18:00-21:00
VAR? Vimeo (länk kommer)
FÖR VEM?  Helt gratis för alla!
 

Mer information om anmälan, festivalplaterna och om hela festivalen i stort: https://www.ukm.se/festivaler/semi-digital-regionfestival-vastra-gotaland-2020/
Taggar: UKM