Web
Analytics
Skip to main content

Imagine - Nu är alla datum för våren äntligen klara!

Imagine Sweden är Sveriges roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker mellan 13 och 21 år. Alla musikstilar är välkomna och den 1 november slår vi upp portarna för anmälan till 2021 års upplaga!

Imagine Sweden vill inspirera dagens unga musikutövare och ge rätt verktyg till dem som vill ta sitt artistskap vidare. Först arrangeras lokala och regionala evenemang där slutligen uttagning sker till den stora finalhelgen i Gislaved. Artister som Laleh, José González, Shellback, Malena Ernman m.fl. har alla inlett sina artistkarriärer i denna musiktävling. Det är dessutom helt gratis att vara med!

Har du frågor angående Imagine så tveka inte att höra av dig till
Karl Robb Kaardal som är projektledare för Imagine, Västra Götaland. 0760 23 28 33, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

DATUM OCH PLATSER VÅREN 2021: 
Deltävling 1 & 2 - 27-28 feb på N3 Trollhättan
Deltävling 3 & 4 - 13-14 mars på Landvetters kulturhus
Regionfinal - 10 april på Folkets Hus Uddevalla

Vi har situationen med Covid-19 med i all vår planering, exakt hur vårens spelningar kommer att ske är inte helt bestämt än men det kommer vara säkert utifrån de råd och restriktioner som finns då. Det är mycket möjligt att alla kommer att bli streamade digitalt utan publik. Mer info om det kommer senare.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

1. ANMÄL DIN AKT
Fyll i anmälan för dig och din akt på www.imaginesweden.se (Är öppen tills den 17 januari). Du får en bekräftelse via mail när anmälan gått igenom.

2. GODKÄNNANDE
Arrangören i din region kollar igenom din anmälan och godkänner eller avslår den. När din akt blivit godkänd är du med i Imagine.

3. INFORMATION
När din akt är godkänd kommer du få information om när och på vilken scen du/ni kommer att få framträda samt annan viktig information. Se till att du läser allt som skickas till dig.

4. SPELDAGEN
När det är dags att spela blir det en konsert där din akt står för 10 minuter av konserten. Ditt framträdande kommer att bedömas av en kompetent jury och du kommer få feedback.

Taggar: Imagine