Web
Analytics
Skip to main content

BorderArt by UKM Online Camp 2020

Nu har det blivit dags för vår första helt digitala camp! BorderArt by UKM Online Camp 2020 är en mötesplats för kreativa unga mellan 13 och 25 år som har ett intresse för olika konstnärliga uttryck. Unga i hela Norge och Sverige är inbjudna. Du hänger väl med?

Fredag-söndag den 26-28 november är du varmt välkommen att delta på vårt camp som i år hålls på Discord. Men varför vänta? Du kan redan nu ansluta dig och träffa andra deltagare i väntan på att campen ska dra igång!

Det blir med andra ord en helt ny upplevelse i år av UKM, där mötesplatsen är helt digital, vilket öppnar upp många nya möjligheter! En härlig mötesplats för er deltagare där ni kommer att få ta del av aktiviteter och föreläsningar, samt visa upp era konstnärliga alster för varandra, chilla, spela spel och göra andra roliga grejer tillsammans! Allt som krävs är en internetuppkoppling, ett konto på Discord samt en mobil eller en dator.

Vad är BorderArt by UKM?
BorderArt by UKM är ett camp för unga i åldern 13-25 år som gillar konst och konsthantverk. Under campet får du möjligheten att träffa andra som har liknande intresse som du och delta i olika aktiviteter. Ett fint tillfälle att testa olika konstformer och träffa nya människor.

BorderArt by UKM är ett projekt som drivs av UKM i Värmland (Sverige), Västra Götaland (Sverige) och Viken (Norge).

Unga arrangörer (crew).
BorderArt by UKM planeras och genomförs av en ung arrangörsgrupp med stöd av vuxna mentorer. Vill du vara med och arrangera nästa år? Hör då av dig till någon i staben. 

Länk till campet.
Kom och häng på Discord!

Program.
Information publiceras här

Taggar: UKM