Web
Analytics
Skip to main content

Inställda deltävlingar på årets Imagine

I och med de rådande omständigheterna och nya restriktioner från regeringen måste vi tyvärr meddela att årets Imagine deltävlingar kommer inte kunna genomföras som tänkt. I år får deltagarna istället spela in sig själva och skicka in sina bidrag till juryn, ansökningsperioden är därför förlängd. 

Vi hade bestämt att genomföra videoinspelningar med alla akter (med en akt på plats i taget) för att minimera smittorisken, men nya förutsättningar gör att inte ens detta är genomförbart då vi omöjligt kan få ner antal deltagare och personal till en säker nivå. Det känns jättetråkigt att behöva ta detta beslut då vi verkligen trodde att vi hade hittat en lösning som skulle funka, men allas säkerhet är såklart det viktigaste just nu.

Men det betyder inte att Imagine ställs in helt. Alla deltagare kommer istället får chansen att spela in sitt bidrag själva, detta kommer sedan skickas till juryn som tar fram vilka akter som går vidare till regionfinalen. Deltagarna kommer även få möjlighet att vara med på två olika digitala workshops under våren.

Regionfinalen äger rum den 10 april, vi hoppas att läget i samhället är bättre då och att vi kan genomföra den (exakt hur det blir får vi avvakta med).

Vi kommer även förlänga ansökningsperioden för i år, det går nu att ansöka ända fram till den 31 januari!

Vi försöker helt enkelt göra det bästa vi kan under omständigheter, hoppas ni förstår och att alla deltagare vill vara med ändå!

Datum att hålla koll på
31 januari ☞ Sista dag att skicka in sitt bidrag här
10 april ☞ Regionfinal

 

Taggar: Imagine