Web
Analytics
Skip to main content

UKM låter dig synas och mötas i vår

UKM står för Ung Kultur Möts och är en öppen scen och ett galleri för kreatörer och arrangörer mellan 13-25 år. Det är en plats att synas och att mötas - och det ska vi se till att göra i vår, trots den pågående pandemin. Häng med!

2021 arrangeras våra festivaler i stort digitalt eller semi-digitalt, vilket betyder att vi kombinerar det digitala med lokala festivalplatser runt om i regionen. Just nu håller vi på UKM Västra götaland på att bestämma vilka lokala spelplatser ute i kommunerna det blir för våren 2021. Vill du själv arrangera en lokal festival i din kommun i vår och bidra till att unga kreatörer får något att göra trots en pågående pandemi? Kroka arm med er fritidsgård, ett studieförbund, kultursamordnare eller kanske kulturskola och gör en digital festival 2021. Anmäl att ni vill arrangera en festival till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 7 mars. Kontakta även Malin om ni har några frågor om upplägget.

Inom kort så kommer vi presentera vår ledningsgrupp för UKM Västra götaland med presentationer av våra unga arrangörer. Håll utkik på vår Instagram!

Vill du delta som scenkonstnär, utställningskonstnär eller arrangör i någon av årets festivaler? Klicka här för att leta reda på din lokala UKM-festival. Anmäl dig direkt till en av dem för att delta i årets UKM.

Semi-digital Regionfestival Västra Götaland 2021.
Årets Regionfestival blir i år semi-digital. Festivalen livestreamas från Åmål den 29 maj. Mer info om festivalen och upplägget kommer framöver. Som deltagare kan du delta i regionfestivalen genom att anmäla dig till din lokala UKM-festival.

KONTAKT:
Malin Hadarsson Bodin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | 0737-32 91 77


Om UKM.
Ung Kultur Möts 2020 är en mötesplats och en festival för kreatörer och arrangörer mellan 13-25 år (vanligtvis 13-20 år). Konceptet erbjuder en scen, ett galleri, en filmduk och en stor yta för all typ av ung konst och scenkonst. Sedan 1997 har tusentals UKM-festivaler arrangerats runt om i Västra Götaland och övriga landet. Ung Kultur Möts är ett nationellt koncept som drivs av föreningen UKM Sverige och i Västra Götaland är det KulturUngdom som har det regionala samordningsansvaret. Mer info: www.ukm.se.

Taggar: UKM