Web
Analytics
Skip to main content

Avtryck + konstnärligt labb

Gillar du att uttrycka dig genom dans, musik och teater? Är du nyfiken på att vara med i en ensemble som skapar scenkonst tillsammans?

Då är du välkommen till detta konstnärliga labb på Regionteater Väst i Borås den 10-11 augusti 2022. Under labbet är du med på dans- och musik workshops med personal från Regionteater Väst, där vi utforskar och gestaltar utifrån olika teman. Vi kommer även ta del av en repetition med teaterns dansensemble inför deras kommande dansföreställning Gränsland. Ledare för kollot är Regionteater Västs konstnärliga chef Monika Milocco och Språngs verksamhetsledare Jenny Sandgren Wahlström.

Vem kan ansöka?
Labbet vänder sig till dig som är mellan 15-30 år med eller utan funktionsvariation. Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du vill veta mer och/eller ansöka till labbet. 


Språng är kulturorganisationen där personer med och utan funktionsvariation möts i sitt gemensamma intresse för scenkonst. En konstnärlig plattform som arbetar med att göra scenkonsten tillgänglig utifrån principen om universell utformning.

Regionteater Väst är Sveriges största turnerande scenkonstinstitution för en ung publik och en av landets största producenter av dans och teater.

Taggar: Avtryck, Scenkonst

Relaterade artiklar