Web
Analytics
Skip to main content

Rapport

Namn på projektet: Queer Live under West Pride
Kontaktperson: niki.chalusi@gmail.com
Kommun: Göteborg
Projekt ID: 1008
Startdatum: 2023-06-05
Plats: Westprides områden
Länka till ditt projekt.: https://www.instagram.com/westpride/


Bilder


Projektbeskrivning

Projektet "Queer Live" var en framstående del av West Pride-festivalen, där vi hade nöjet att ha Drag King Baba Jaan som vår fantastiska rapportör i drag. Baba Jaan genomförde en serie intervjuer med festivalbesökare, artister och arrangörer för att ge en mångfaldig och inkluderande inblick i festivalens atmosfär.

Under torsdagen till lördagen genomförde Baba Jaan spektakulära framträdanden som fängslade publiken och bidrog till den festliga stämningen. Baba Jaan's närvaro i drag tillförde ytterligare färg och uttryck till festivalen, och blev en viktig symbol för queerrepresentation och uttrycksfrihet.

För att nå en ännu bredare publik engagerade Baba Jaan också festivalens online-community genom West Prides Instagram-konto. Genom att dela bilder, videor och meddelanden uppmuntrade Baba Jaan interaktion och skapade en digital närvaro som ytterligare förstärkte festivalupplevelsen.

Projektet "Queer Live" har varit en framgångsrik och viktig del av West Pride-festivalen. Baba Jaans modiga och engagerande framträdanden, tillsammans med de inspirerande intervjuerna, har bidragit till att skapa en inkluderande och festlig atmosfär. Vi är stolta över att ha fått vara en del av detta projekt och ser fram emot att fortsätta främja queerrepresentation och uttrycksfrihet i framtiden.