Web
Analytics
Skip to main content

Rapport

Namn på projektet: Moody
Kontaktperson: Melina Sabet
Kommun: Göteborg
Projekt ID: 886
Startdatum: 2023-03-14
Plats: Göteborg
Länka till ditt projekt.: https://vimeo.com/showcase/10675540


Bilder


Projektbeskrivning

Moody är ett musikprojekt jag startat under mitt egna namn. Tanken var att det skulle vara min första EP men under processens gång har den formats till ett album. Albumet består av låtar med fyra tillhörande ljudmeddelanden från mina nära och kära. Med Moody har jag experimenterat med storytelling och helhetstänk. Mitt mål är att hela albumet ska bestå av en berättelse när man lyssnar på den från början till slut. Storyn ska också framhävas med hjälp av det visuella arbetet vi gjort kring albumet (filmklipp, live-framtändanden, cover art). Jag vill att allt ska gå hand i hand och vara en unik storytelling- och musikalisk upplevelse för lyssnaren.

Jag är ett stort fan av något som heter Tiny Desk, det är olika kända artister och band som spelar sina låtar i en ny mer organisk/akustisk tappning på ett ställe i NY som kallas för Tiny Desk. Dessa spelningar filmas och läggs upp på Youtube har nu fått många fans. Min dröm är att spela på Tiny Desk i framtiden men eftersom jag inte kan det nu så lade jag mina K-pengar på att göra en egen Tiny Desk för att för första gången spela upp Moody i en miljö där jag får fram låtarna och historierna på ett annat sätt än om jag skulle spela på typ Yaki Da. Det jag visar upp är ett första utkast men jag är väldigt, väldigt stolt över det här projektet och det ska bli kul att visa upp det för er. Jag fick skapa min egna drömspelning och stötta mindre Göteborgska företag som lokalen Sunshine Shrine och Josef Ingmår som filmade.
Jag har också låtarna färdigmixade och klara inför släpp i januari, tack vare ert stöd. Det kan jag också visa upp med länk om det skulle behövas!

LÄNKENS LÖSENORD ÄR: "Melinasunshine"