Web
Analytics

Ung Kultur Möts

UKM är möjligheternas festival. Scenen, galleriet och utrymmet är ditt - fyll det med vad du vill!
UKM skapar mötesplatser i form av festivaler där unga människor på olika sätt får mötas, utbyta erfarenheter och uttrycka sig kreativt och konstnärligt inför publik. Du kan delta med vilken konstform som helst som går att visa upp på en scen eller utställningsyta. Festivalerna är indelade i lokal-, region- och riksfestival och riktar sig till unga i åldern 13-25 år. 

UKM-festivaler
De lokala UKM-festivalerna äger rum i kommuner runt om i Västra Götaland under våren varje år. De arrangeras oftast av unga tillsammans med en fritidsgård, studieförbund, kulturskola, förening eller kommun. Till den lokala festivalen kan alla 13-25 år anmäla sig som scenkonstnär, utställningskonstnär eller vara med som crew. 

Regionfestivalen hålls i maj varje år och där deltar ca 100-150 unga kreatörer och arrangörer från de lokala festivalerna.


Undrar du om UKM finns i din ort/kommun? Eller vill du vara med och arrangera en festival? Hör av dig till vår Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.så svarar hon på dina frågor, eller hjälper er att arrangera en festival.

Följ UKM Västra Götaland på
sociala medier

KONTAKT: Malin Hadarsson Bodin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
0
737-329177