Web
Analytics
Skip to main content

MedlemsregistreringKulturUngdom
 är en förening och en förening är ingenting utan sina medlemmar – tillsammans är vi starkare! Välkommen till ett enormt nätverk av musiker, poeter, föreningar, festivalfixare, konstnärer, klubb-makare, arrangörer, artister, skådespelare, filmare, dansare, entreprenörer, arenor och mycket mer därtill.

Det är våra medlemmar som påverkar vilka projekt vi startar, vilka vägar vi ska gå och hur framtiden ska se ut. Genom att bli medlem blir du en del av ett stort kulturnätverk, som idag består av musiker, föreningar, arrangörsgrupper, klubbmakare, fritidsgårdar, band, festivalfixare, artister, poeter, konstnärer, filmare, dansare och många fler. Som medlem stöttar du kulturen i din region, i din stad och i ditt kvarter - och samtidigt är du en röst i kören som skriker om mer kultur. Här. Nu.

Är du under 30 år och bor i Västra Götaland? Har du egna idéer du önskar genomföra? Då kan du som är medlem söka vårt kulturstöd K-pengar, hyra ljud/ljus till medlemspris och komma i kontakt med andra som håller på med samma grej som du. Som medlem får du också våra nyhetsbrev. Välkommen att registrera dig som medlem idag!

Användarregistrering
Minsta krav — Tecken: 8, Siffror: 1
Profil
Välj din kommun i listan
Villkor & Regler
Genom att registrera dig på denna webbplats, accepterar du villkor & regler.
Villkor & Regler
Villkor & Regler
Avbryt

Behandling av personuppgifter

Vi värnar om din integritet. Du ska kunna känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter. Därför har vi upprättat den här policyn. Den utgår från gällande dataskyddslagstiftning och förtydligar hur vi jobbar för att ta tillvara dina rättigheter och din integritet.